Upplev SM i hemmasoffan! 

Agility-TV

Vi kommer att fixa Agility-TV tillsammans med tidningen Barometern – en maxad livestream som gör att du kan njuta av agility, SM-stämning och tävlingsspänningen alldeles coronasäkert hemma! En agilitystudio med agilitykommentatorer som följer loppen, analyserar banor, plockar in gäster, gör intervjuer och känner pulsen på hela SM. Alla prenumeranter kommer att kunna se sändningarna alldeles gratis och det kommer finnas möjlighet till dygnsköp. Mer info om detta kommer framöver! 

Barometern 22 maj 2021

Peppannonser

I SM-katalogen finns det plats för dig att ditt SM-pepp till någon du vill hejja på lite extra, fastän du inte kan vara på plats. Till träningskompisen, till klubbkompisen, till valpköparna eller ett grattis till moster på födelsedagen (om hon har tänkt att tävla SM). Eller till dig själv, om du behöver ett extra modigt påminnelse-boost för att braka startlinjen ditt ballaste, efter tävlingsuppehållet! Peppannonserna kommer även få vara med i Agility-TV och läsas upp lite då och då i studion.
Ett pepp i katalogen kostar 70 kr (Swish) och du hittar all info samt ett formulär att fylla i, här i länken. Klura och filura och lämna in ditt pepp senast den 14 juni!