Välkommen till Fredriksskans!

Det känns så härligt positivt att ha gått från inget SM alls – till kanske, kanske ett slimmat och annorlunda SM – till att faktiskt få genomföra ett SM tillsammans!
 
🔹 Ja! Du är välkommen – och det är fri entré! 
 
Men mitt i all härligheten vill vi putta in en liten påminnelselapp om att årets agility-SM är planerat utifrån ett slimmat och annorlunda SM utan publik. Årets SM är anpassat för ett fåtal tävlande på plats och för självaste stor-publiken hemma i soffan. Så just i år har vi till exempel inga försäljningsställen på plats, inga mängder av foodtrucks, inga pompoms utlagda till läktarpubliken, inga massiva mängder soptunnor utplacerade. Slimmat…
…men också alldeles fullspäckat! För vi har den svenska agility-eliten på plats, en fantastisk tävlingsarena, en hinderpark i världsklass och – superb Agility-TV där man kan följa hela SM nogsamt hemifrån!
 

Varje dag är det fri entré till Fredriksskans och tävlingsområdet, och din hund får också hänga med.

Tävlingsområdet är hela gräsplanen inklusive löparbanorna. Utanför löparbanorna är det lite friare partyregler, men inne på tävlingsområdet finns några saker att förhålla sig till.
🔹 Endast de hundar som är på väg till och från start är tillåtna här, för att ge de tävlande ekipagen gott om plats och lugn och ro att förbereda sina starter. Medföljande hundar och valpar är varmt välkomna upp på läktaren till exempel, om ni vill kika på loppen tillsammans, men visa hänsyn och håll er utanför löparbanorna.
🔹 Det kommer finnas viss plats för publik vid banan inne på tävlingsområdet, men vi vill tipsa lite extra om läktarplatserna. Där finns det gott om plats för alla – och vi vill ju fortfarande ta hänsyn och hålla avstånd.
🔹 Självklart är det rök- och drogfritt inne på tävlingsområdet och det gäller på hela Fredriksskans.

Årets SM-katalog!