Hur vill du bo under SM?

SM - stay

Här kan du stå med din husbil eller husvagn riktigt nära tävlingsplatsen på Fredriksskans arena – kan det bli bättre? Från ställplatserna är det ca 100 meter till banorna på Fredriksskans.

Boka din plats genom att KLICKA HÄR  

Calmar stadshotell

Calmar stadshotell erbjuder en finfin SM-deal för alla som passar på att stanna minst tre nätter; alla hundar får följa med utan extra kostnad och dessutom 10% rabatt på ordinarie priser. De har ett begränsat antal hundrum så det är först till kvarn som gäller. Bokas via telefon 0480- 496900 eller via mail: calmarstadshotell@profilhotels.se Uppge: agility2021

First Hotel Witt

Hotell Witt är centralt belägen i Kalmar och finns ungefär fyra agilitybane-längder från tävlingsplatsen. En grym frukostbuffé ingår i priset och fri WiFi. Hotell Witt hälsar alla hundar hjärtligt välkomna och kommer att öppna upp flera extra hundrum under SM-dagarna!

Helgesbo kursgård

Helgesbo är hundraprocent hundvänligt - ett ställe i skön natur med hunden i fokus där du kan välja att sova i vandrarhem, B&B eller stuga. Det ligger ungefär 30 minuters bilväg från Fredriksskans och erbjuder extra bra pris till både SM-deltagare och våra funktionärer under SM-veckan. Boka via info@helgesbo.se

KronoCamping Saxnäs

Hos Kronocamping Saxnäs är hundar alltid varmt välkomna - här finns hundbad med sandstrand, hunddusch och en inhägnad agilityplan! För den som har familj med sig finns här ett stort utbud av aktiviteter under sommaren och alla sorters boende som stugor, villavagnar och givetvis campingplatser för husvagnar och husbilar. Campingen ligger endast en kvart från tävlingsplatsen.